ویزای تضمینی کانادا

ویزای کانادا تضمینی

ویزای کانادا تضمینی

ویزای تضمینی کانادا : فقط افرادی که قبلا برای دریافت ویزای کانادا اقدام کرده اند از سختی های اخذ ویزای کانادا اطلاع دارند. جمع آوری اطلاعات و آماده کردن مدارک ، گرفتن وقت سفارت و انتخاب سفارت برای انگشت نگاری و مصاحبه و در نهایت دریافت جواب درخواست ویزا فقط گوشه ای از این دشورای های دریافت ویزای کانادا است. از همین رو برخی افراد از عدم آگاهی متقاضیان ویزای کانادا با شعار ویزای تضمینی کانادا ، ویزای 100% تضمینی کانادا و غیر از این آب گل آلود ماهی گیری می کنند. متاسفانه متقاضیان ویزای کانادا با عدم آگاهی کافی در دام این دسته از صیادان می افتند که باعث هدر رفتن وقت و هزینه آنها می شود. چه بسا که برخی از این مدعی ها هیچ گونه مجوز قانونی برای فعالیت ندارند. لازم به ذکر است اخذ ویزای تضمینی کانادا نیازمند سالیان سال تجربه و تخصص و فعالیت در این زمینه می باشد.

ویزای تضمینی کانادا چیست؟ مدعیان سودجو درباره ویزای تضمینی کانادا این گونه به شما می گویند که به ازای دریافت هزینه بابت انجام امور ویزای کانادا شما 100% تضمینی برای شما ویزای کانادا دریافت می کنند. گاها این تضمین برای شما هزینه های جانبی هم در برخواهد داشت مانند چند سفر خارجی. متاسفانه برخی دیگر از سود جویان که هیچ کدام دارای موجوز فعالیت قانونی نیستند با جعل مدارک اقدام به درخواست روادید ویزای کانادا می کنند. در اینجا به هیچ وجه قصد برسی ویزای کانادا تضمینی به این شکل و روش نیستیم چون از نظر ما به هیچ وجه نمی توان ویزای کانادا را 100% تضمین کرد.

اما ما چطور به شما تضمین 100% می دهیم و چطور نسبت به دریافت ویزای تضمینی کانادا اقدام می کنیم. همانطور که قبلا گفته شد و میدانید ویزایی به نام ویزای تضمینی کانادا وجود ندارد.

مشاوره رایگان

02147620660

 

ویزای تضمینی کانادا

ویزای تضمینی کانادا

ویزای کانادا تضمینی

ما در اصل هزینه ویزای شما را 100% تضمین می کنیم بدین معنا که با برسی مدارک شما و دریافت هزینه ارائه خدمات در صورتی که موفق به دریافت ویزای کانادا نشوید 100% هزینه دریافتی را عودت می دهیم. حتی هزینه های پرداختی سفارت و انگشت نگاری. در این حالت شما ضمن برخورداری از مشاوانی که از ابتدا تا انتهای مراحل دریافت روادید کانادا در کنار شما هستند این اطمینان را دارید که تحت هیچ عنوان ریسکی را متحمل نمی شوید و همچنین امور ویزای شما توسط مشاورین متخصص و حرفه ای در حال انجام می باشد.

 

گارانتی استرداد وجه ویزای تضمینی

ویزای توریستی کانادا تضمینی

ویزای تضمینی کانادا و ویزای توریستی : ویزای تورسیتی یکی از متداول ترین نوع ویزای اکثر کشورها می باشد. به طور قطع دریافت ویزای توریستی کانادا به دلیل ماهیت گردشگری و مزایای اقتصادی ، اجتماعی که با خود به همراه دارد باری کشور کانادا در الویت قرار دارد با این حال به دلیل حجم زیاد درخواست های ویزای توریستی کانا این کشور قوانین بسیار جدی و سختگیرانه ای برای صدور ویزای تورسیتی کانادا و همچنین ورود متقاضیان خارجی به این کشور را دارد. البته در صورت داشتن اطلاعات کافی و اشراف به مدارک و مراحل دریافت ویزای توریستی تضمینی کانادا کار سختی نخواهد بود. این نکته لازم به ذکر است به دلیل تعطیلی سفارت کانادا در ایران برای دریافت ویزای کانادا باید به یکی از سفارتهای کانادا در دیگر کشورها مراجعه نمایید.

در حال حاظر می توانید برای درخواست ویزای کانادا به سفارت کانادا در شهرهای آنکارا ، استانبول ،دبی ، ابوظبی ، باکو ، ایروان ، تفلیس مراجعه نمایید.

مشاوره رایگان

02147620660

ویزای کانادا با گارانتی

ویزای کانادا با گارانتی

ویزای توریستی کانادا

ویزای تورستی کانادا به دو دسته ویزا تقسیم می شوند:

ویزای سینگل کانادا : با ویزای سینگل کانادا  فقط می توانید یک بار وارد کشور کانا شود و تا اتمام مدت اعتبار ویزا در آنجا اقامت داشته باشید همان طور که از اسم آن مشخص هست این ویزا یک بار ورود می باشد به این معنا که اگر شما قبل از پایان موعد ویزا از کشور کانادا خارج شود دیگر امکان ورود مجدد به آن را ندارید حتیبا اینکه از مدت اعتبار ویزای شما باقی مانده باشد. در حالت کلی ویزای سینگا کانادا به دو صورت منقضی می شود یک اتمام مدت ویزا دو خروج از کشور کانادا مهم نسیت که چقدر از اعتبار ویزای کانادای شما باقیست شما فقط اجازه یک بار ورود به خاک کشور کانادا را دارید
ویزای مولتی کانادا :ویزای مولتیپل کانادا یا همان ویزای 5 ساله کانادا یکی از جذابترن نوع ویزای کانادا هست که تا پایان اعتبار گذرنامه دارای اعتبار می باشد و دارای ویژگی های به شرح ذیل می باشد.
  • نامحدود بودن تعداد دفعات ورود و خروج به خاک کشور کانادا
  • امکان اقامت در کانادا تا ۶ ماه برای هر بار ورود به خاک کشور کانادا
  • امکان تمدید مدت ۶ ماه در صورت کافی و قانع کننده بودن دلایل متقاضی ویزای کانادا
  • پس از گذشت ۶ ماه از ورود  به خاک کانادا با یک خروج چند ساعته می توانید با ورود مجدد به کانادا تا 6 ماه دیگر در کانادا اقامت داشته باشید.
  • در صورتی که طی ۱۰ سال گذشته برای اخذ ویزای کانادا انگشت نگاری کرده باشید، برای درخواست مجدد نیاز به انگشت نگاری نخواهید داشت، حتی اگر تقاضای شما ریجکت شده باشد.
  • اعتبار ویزا تا زمان اعتبار گذرنامه میباشد.

ولی چرا این نوع ویزا به ویزای 5 ساله در ایران شهرت دارد ؟ دلیل آن این است که اعتبار گذرنامه های ایرانی حداکثر 5 سال می باشد. اما نکته قابل توجه این است که اگر از اعتبار گذرنامه شما 3 سال باقی مانده باشد اعتبار ویزای مولتیپل شما هم 3 سال خواهد بود.

خدمات ویزای  مولتیپل کانادا در آژانس مسافرتی فرازشید سیر به دو دسته ویزای نرمال کانادا و ویزای تضمینی کانادا تقسم می شوند.

ویزای نرمال کانادا

در ویزای نرمال کانادا تهیه و ارائه دعوتنامه برا عهده درخواست کننده و یا همان متقاضی ویزاست.در حالت کلی تهیه و ارائه تمامی مدارک برای ثبت نام بر عهده متقاضی ویزای کاناداست. و فرازشید سیر فقط خدمات امور ویزا را انجام میدهد

ویزای کانادا تضمینی

در ویزای تضمینی کانادا تهیه دعوتنامه رسمی معتبر و کلیه امور خدماتی دریافت ویزا توسط آژانس مسافرتی فرازشید صورت می گیرد و ما تضمین می کنیم در صورت رد شدن درخواست ویزای شما کلیه مبالغ دریافتی از متقاضی به صورت کامل عودت می گردد حتی هزینه های پرداختی سفارت و انگشت نگاری

شایان ذکر است دریافت تضمینی ویزا به هیچ عنوان امکان پذیر نیست ولی فرازشید سیر با کادری مجرب و مشاوران متخصص در کلیه مراحل شما را یاری می نماید و در صورد عدم دریافت ویزا کلیه مبلغ را به شما استرداد می کنند.

مشاوره رایگان

02147620660

 

مدارک ویزای تضمینی کانادا

مدارک ویزای تضمینی کانادا

مدارک مورد نیاز ویزای کانادا

مدارک لازم برای اخذ ویزای توریستی کانادا (سینگل و مولتیپل) عبارتند از:

  • اصل پاسپورت متقاضی با حداقل شش ماه اعتبار به انضمام کلیه پاسپورت‌های قدیمی
  • یک قطعه عکس جدید ۵/۳ * ۵/۴ رنگی با زمینه سفید
  • ترجمه شناسنامه
  • ترجمه سند ازدواج در صورت همسفر بودن با همسر، در صورت همراهی فرزندان ترجمه گواهی اشتغال
  • تکمیل فرم اطلاعات فردی و فرم اطلاعات خانوادگی برای هر یک از متقاضیان به صورت جداگانه
  • مدارک مالی، شامل نامه تمکن بانک به زبان انگلیسی و ممهور به مهر امور بین الملل بانک به همراه گردش چهار ماهه حساب که نشان دهنده میزان درآمد ماهیانه متقاضی باشد. در صورتی که گواهی سپرده بلندمدت، گواهی خرید سهام یا اوراق بهادار، سند اتومبیل و اجاره نامه دارید نیز ارائه دهید (مدت اعتبار نامه تمکن مالی و ریزپرینت ۴ ماه اخر یک ماه است.)
  • ترجمه اسناد ملکی
  • در صورت نداشتن دعوت نامه، ارائه رزرو هتل و شرح برنامه سفر به همراه رزرو بلیط رفت و برگشت کانادا الزامی است
  • ترجمه رضایت نامه محضری برای همراهی فرزندانی که بدون یکی از والدین قصد مسافرت دارند. رضایت نامه باید از سوی کسی باشد که آن ها را همراهی نمی‌کند
  • کارمندان: گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت (با ذکر تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی و درآمد سالیانه، نام مدیر یا سوپروایزر و مدت زمان موافقت شده با مرخصی)، ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر، ترجمه لیست بیمه دو ماه آخر و ترجمه حکم کارگزینی
  • کارفرمایان: ترجمه “آگهی تاسیس”، “آگهی تغییرات” و آگهی تصمیمات” شرکت در روزنامه رسمی، ترجمه لیست بیمه و فیش حقوقی دو ماه آخر کارمندان، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، نامه تمکن بانک شرکت و ریزپرینت ۴ ماه آخر به لاتین
  • تجار: ترجمه کارت بازرگانی، گواهی اتاق بازرگانی، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، ترجمه لیست پرداخت بیمه
  • مهندسان: ترجمه پروانه نظام مهندسی یا جواز ساخت
  • کارخانه داران و صاحبان مشاغل آزاد: ترجمه پروانه بهره برداری، ترجمه جواز کسب، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده و ترجمه لیست پرداخت بیمه
  • بازنشستگان: ترجمه حکم بازنشستگی و ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر بازنشستگی (در صورت افزایش حقوق، ترجمه حکم افزایش حقوق بازنشستگی ارائه شود
  • دعوت نامه، شامل مشخصات کامل دعوت کننده و متقاضی، نسبت، دلیل سفر متقاضی، آدرس و تلفن، مدت زمان اقامت و هرگونه موارد مرتبط دیگر (دعوت نامه پس از تنظیم باید به مهر و امضای دفتر (Notary Public) برسد
  • مدارک فرد دعوت کننده: ارائه کارت شهروندی (Canadian Citizenship Card)، پاسپورت کانادایی، شناسنامه کانادایی(Canadian Birth Certificate) یا کارت اقامت(PR Card) از سوی فرد دعوت کننده الزامی است. همچنین سایر مدارک فرد دعوت کننده شامل گواهی اشتغال به کار، نامه بانک، برگه‌های مالیاتیNotice of) (Assessment و فرم های T4 یا T1 تاثیر بسیار زیادی روی نتیجه درخواست ویزای فرد دعوت شونده دارند.

در پایان می‌توان گفت اگرچه ارائه دعوتنامه برای صدور ویزای سینگل و مولتیپل کانادا، الزامی نیست اما وجود دعوتنامه‌ای معتبر می تواند شانس ویزا شدن درخواست کانادا را تا ۵۰ درصد افزایش داد.

مدارک مازاد لازم برای اخذ سوپر ویزای کانادا:

  • مدارک مالی دعوت‌کننده دایر بر توان ساپورت مالی دعوت شونده‌ها در مدت اقامت
  • ارائه مدارک لازم دایر بر حداقل حقوق سالانه تا ۲۴ هزار دلار
  • مدارک پرداخت بیمه خدمات درمانی متقاضی حداقل برای یک سال از داخل خاک کانادا
  • مدارک اقامت و برگه‌های ارزشیابی شرایط مالی و مالیاتی فرد دعوت کننده
  • تاییده پزشک معتمد سفارت برای متقاضیان

مدت زمان اخذ ویزای کانادا

در حالت کلی زمان رسیدگی و دریافت ویزای کانادا ممکن است بین 2 تا 3 ماه به طول انجامد از این رو بهتر است متقاضیان محترم به اعتبار گذرنامه خود دقت داشته باشد و حداقل از aزمان درخواست یک سال اعتبار داشته باشد.

مشاوره رایگان

02147620660

هزینه ویزای تضمینی کانادا

تعرفه خدمات ویزای کانادا

  • ثبت نام ویزای دانشجویی و فرصت مطالعاتی :
    • 600 دلار کانادا
  • ثبت نام ویزای توریستی نرمال :
    • 420 دلار کانادا
  • ثبت نام ویزای توریستی نرمال از نفر دوم به بعد:
    • 380 دلار کانادا
  • ثبت نام ویزای توریستی نرمال افراد زیر 14 سال:
    • 330 دلار کانادا
  • ثبت نام ویزای توریستی تضمینی بزرگسال: با گارانتی 100% عودت وجه
    • 1600 دلار آمریکا
  • ثبت نام ویزای توریستی تضمینی افراد 4 تا 14 سال : با گارانتی 100% عودت وجه
    • 1200 دلار آمریکا
  • ثبت نام ویزای توریستی تضمینی افراد 1 تا 4 سال : با گارانتی 100% عودت وجه
    • 800 دلار آمریکا

مراحل اخذ روادید کانادا

مراحل کلی و راهنمای ثبت نام آنلاین ویزا کانادا به شرح زیر است:

  • ایجاد یک حساب کاربری انحصاری و تکمیل فرم
  • تکمیل فرم‌های درخواست ویزای کانادا
  • پرداخت آنلاین هزینه های مربوط به ویزا و انگشت نگاری
  • دریافت برگه تاییده درخواست به همراه شماره پیگیری
  • دریافت نامه انگشت نگاری
  • حضور در یکی از سفارت خانه های کانادا برای انگشت نگاری
  • بررسی نهایی و اعلام قبول درخواست ویزا
  • مراجعه مجدد به سفارت برای تحویل پاسپورت و اخذ ویزا

مشاوره رایگان

02147620660

ویزای شینگن

ویزای شینگن

ویزای تضمینی کانادا بدون ویزای شینگن

درست است که داشتن ویزای کشورهای معتبر مانند آمریکا ، ژاپن ، کره و شینگن به عنوان تاریخچه سفر یک امتیاز مثبت شناخته می شود ولی متاسفانه این مطلب در کسور ما اینگونه جا افتاده است که بدون داشتن ویزای شینگن گرفتن ویزای کانادا امکانپذیر نیست. خوشبختانه این تصور غلط است. و ویزای شینگن لازمه دریافت ویزای کانادا نمی باشد.

مشاوره رایگان

02147620660